Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Onze Missie

“Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn eigen unieke Well Being Formule verborgen in zichzelf. 
Wij zijn een plek voor transformatie van mens-zijn, waar jouw ontwikkeling en heel-wording op alle niveaus wordt gefaciliteerd door de interactie met anderen en de toewijding van onze professionals.”

Onze Visie

Het Well Being Centre richt zich op de heelheid van de mens. Op het vergroten van het lichaamsbewustzijn, het emotionele bewustzijn en het vergroten van zelfinzicht. 

Samenwerking met de reguliere gezondheidszorg en wederzijdse versterking is ons uitgangspunt. Wij gaan uit van een Holistisch mensbeeld. Welbevinden en Welzijn gaan hierin vaak hand in hand.

Wie zijn wij

Wij zijn gelijkgestemden met een mooi initiatief die elkaar gevonden hebben in een gemeenschappelijk doel, het realiseren van dit Well Being Centrum.

Ons team bestaat inmiddels uit 5 personen en een aantal vaste vrijwilligers. Samen met de bij ons aangesloten therapeuten, behandelaars en workshopgevers geven wij het Centrum vorm.

Wie zijn wij

Wij zijn gelijkgestemden met een mooi initiatief die elkaar gevonden hebben in een gemeenschappelijk doel, het realiseren van dit Well Being Centrum.

Ons team bestaat inmiddels uit 5 personen en een aantal vaste vrijwilligers. Samen met de bij ons aangesloten therapeuten, behandelaars en workshopgevers geven wij het Centrum vorm.

Annette de Jong

Annette de Jong is initiatiefneemster en mede eigenaar. Energetisch therapeut, Life coach en workshopgever.

Annette is helder waarnemend en heeft een loopbaan als verpleegkundige en verpleegkundig manager afgewisseld met verdieping in Psychologie, natuurgeneeskunde, energetische healing en life coaching. Ze gebruikt haar intuïtie, zakelijk inzicht en organisatie talent om Ohana een gezonde organisatie te kunnen laten zijn.

Annette is in haar leven actief op onderzoek uitgegaan naar de diepere redenen van het bestaan, en naar de sleutel van welzijn . Ze hangt niet een bepaalde leer, cult of overtuiging aan, maar is open minded en open voelend.
Ze vindt het recht op gevarieerde gezondheidsbegeleiding en keuzevrijheid voor een ieder een basisrecht en welzijn van iedereen essentieel. Annette heeft een volwassen, nog studerende dochter Eva die een mooie bijdrage heeft geleverd aan de opbouw van Ohana.

Annette de Jong

Annette de Jong is initiatiefneemster en mede eigenaar. Energetisch therapeut, Life coach en workshopgever.

Annette is helder waarnemend en een heeft een loopbaan als verpleegkundige en verpleegkundig manager afgewisseld met verdieping in Psychologie, natuurgeneeskunde, energetische healing en life coaching. Ze gebruikt haar intuïtie, zakelijk inzicht en organisatie talent om Ohana een gezonde organisatie te kunnen laten zijn.

Annette is in haar leven actief op onderzoek uitgegaan naar de diepere redenen van het bestaan, en naar de sleutel van Well Being. Ze hangt niet een bepaalde leer, cult of overtuiging aan, maar is open minded en open voelend.
Ze vindt het recht op gevarieerde gezondheidsbegeleiding en keuzevrijheid voor een ieder een basisrecht. Voor haar is the Well Being of All essentieel. Annette heeft een volwassen, nog studerende dochter Eva die een mooie bijdrage heeft geleverd aan de opbouw van Ohana.

Merijn Oudheusden

Merijn Oudheusden is initiatiefnemer en mede eigenaar. Psycholoog, energetisch therapeut, danstherapeut en workshopgever.

Hij is opgeleid als psycholoog aan de universiteit van Utrecht. Hij heeft twintig jaar lang gewerkt op het kruisvlak van Body, Mind & Soul integratie. In zijn werk als dans facilitator heeft hij het holistische aspect van het Menszijn kunnen onderzoeken. Hij heeft in de realiteit kunnen aanschouwen welke positieve effecten de beoefening van Dans heeft op het algehele Welzijn van deelnemers aan zijn groepen. Als directeur van de Biodanza Opleiding tot docent in Utrecht is hij veelal procesbegeleider geweest van mensen op weg naar zichzelf. Procesbegeleider van deelnemers op een nieuw pad van zelfontwikkeling, van het loslaten van oude ideeën en patronen en het hervinden van innerlijke kracht en een nieuwe lifestyle.

Merijn is de toegewijde en zorgzame vader van zijn twee kinderen die hij met zijn ex-partner in gezamenlijkheid opvoedt. Hiernaast is hij organisator van Ecstatic Dance Zutphen en Biodanza facilitator.

Aline Ham

Energetisch therapeut, mindfulness coach, balans therapeut, psychosomatisch Ergotherapeut, Docent/trainer bij IPT (psychosomatische therapie opleiding) en workshopgever

Aline werkt sinds 1995 in revalidatiecentra als psychosomatisch en lichaamsbewust ergotherapeut. Ze heeft zich gespecialiseerd in o.a. chronische pijn, whiplash, oncologie, onverklaarbare klachten, burn-out en hoog-gevoeligheid. De laatste tijd is ze zich gaan verdiepen in ex-corona patiënten. Vanuit haar drive mensen de best mogelijk kwaliteit van leven te laten ervaren is ze gaan zoeken naar andere therapeutische mogelijkheden. Op die manier kwam ze terecht in de complementaire en energetische geneeskunde. Op dat gebied heeft ze zich bekwaamd door diverse opleidingen en seminars te volgen zoals de opleidingen tot yoga docent, mindfulness therapeut, energetisch therapeut en balans therapeut. Haar therapievorm richt zich op het vergroten van het lichaamsbewustzijn, van het emotionele bewustzijn, het vergroten van zelfinzicht zodat je in balans je leven weer aan kan. Daarnaast combineert ze alle opgedane kennis en deelt dit met paramedici in de vorm van een training, om ze te op te leiden tot psychosomatisch werkende therapeuten.

Vanuit deze opleidingen en kennis is haar wens ontstaan op een plek te werken met meerdere disciplines vanuit een holistische visie. Waarbij de algemene, complementaire en energetische technieken interdisciplinair gebruikt kunnen worden rondom de cliënt. Het empoweren van de cliënt in het ontdekken van het eigen zelfhelend vermogen staat voorop als basis om te komen tot een betere kwaliteit van leven. Kortgezegd toewerken naar een staat van Well Being.

Aline is getrouwd met Stefan en heeft twee jongvolwassen kinderen Martijn en Anne-Roos die allebei studeren. Ze is eigenaar van Hartlicht.

Jeroen Jacobs

Jeroen Jacobs is één van de vaste medewerkers van het team van Ohana Well Being Centre.

Jeroen is vanaf het begin actief praktisch zijn bijdrage aan het leveren om Ohana tot een bijzondere plek te maken. Zijn secure, betrokken inzet maakt dat het gebouw nu een mooi aanzien heeft gekregen.

Met zijn dienstbare, betrouwbare open houding hoopt hij de cliënten warm te kunnen verwelkomen en wegwijs te maken op het centrum. Hij faciliteert graag met een rustige gedragen energie een optimaal verblijf.

Zijn ondersteuning is veelzijdig zowel op praktisch als op organisatorisch gebied.

Ook biedt hij graag een luisterend oor en vindt hij vervulling in het aandacht geven aan alle aspecten die er toe doen om mensen te voeden en te stimuleren in hun persoonlijke groei en geestelijke gezondheid.

Jeroen heeft ervaring in vele uiteenlopende werkgebieden, waarin dienstbaarheid, gastvrijheid en het verbinden van mensen de hoofdthema’s zijn.

De meeste levenservaring heeft hij opgedaan door veel te reizen, in verschillende landen te wonen, te investeren in persoonlijke spirituele ontwikkeling en zich te verbinden met de natuur.

Op dit moment is Jeroen bezig met een opleiding tot het faciliteren en leiden van ceremonies van zweethutten. 

Bewustmakend mannenwerk, Biodanza en Ecstatic Dance zijn enkele van zijn favoriete vrijetijdsbestedingen. 

Jeroen is een liefdevolle toegewijde vader van een dochter van vier waar hij co-ouderschap mee draagt en er is ook een zoon voor hem in aantocht!

Jeroen Jacobs - Ohana Well Being-2

Bastiaan Serlé

Wie ben jij?

Let op: Jij gaat écht voor verandering!

Uit die cirkels stappen. Veranderen. Uit de moedeloos makende zelfde valkuilen stappen en er nooit meer instappen. Eindelijk écht vooruitgang, weg van dezelfde patronen, pijn, stress, conflict en putten.

Dus: 

 1. Wil jij veranderen?
 2. Wil jij zelf kiezen en verantwoordelijkheid nemen?
  Is jouw antwoord op deze 2 vragen JA?  Dan ben je welkom.

De sessies spitsen zich toe op jou. Als er een match is, staat dat voor garantie voor het succesvol behalen van jouw doelen, omdat dit jóuw maatwerk is en jij jóuw passie en plezier naar boven haalt. 

Ik werk met mannen (en met enkele vrouwen) die:

 • stress ervaren op het werk of thuis
 • met gevoelens van lusteloosheid en doelloosheid kampen
 • willen werken aan bloeiende relaties en een bloeiend seksleven.

Wat ga je doen?
Je zal vanuit een bewezen effectieve cliënt based integratieve therapie werken, die jou zal ondersteunen.

Je doet o.a.:

 • Innerlijk kindwerk
 • Emotioneel
 • Lichaamswerk
 • Tafelopstellingen
 • De helende dialoog
 • Imaginatie:
  • Werken met waak/droomwereld
  • Lichaamstocht
  • Confrontatietocht
 • Werken met delen – Innerlijk conflict
 • Meditatieve Trance en Mindfulness
 • Pijngrens/ pijn verwerking en bevrijding

In korte trajecten van 7-13 sessies werk je praktisch en doelgericht aan de dingen in jouw buitenwereld die jij anders wil doen en die jij in jouw binnenwereld anders wil voelen. Het gaat om jou. Je vindt oplossingen die bij jou passen in jouw leven en waar je direct het resultaat van zal merken.

Wie ben ik?

Ik ben Bastiaan Serle. Sinds 1995 verdiep ik me actief in hoe het menselijk apparaat, geest, ziel, hart en lichaam werkt, omdat ik dat zelf nodig had om uit mijn eigen uitzichtloze cirkels, pijn, stress en angsten te komen. Sinds 2006 ben ik professioneel bezig met trainen, coachen en counselen.

Ik leid al jaren veel mannentrainingen en begeleid mannen 1 op 1.

Mannen hebben soms dezelfde en vaak specifieke andere uitdagingen dan vrouwen. Dat vraagt om een specifieke aanpak.

Ik verdiep me in de man en zijn uitdagingen, biologie en kansen. Ik volgde de afgelopen 20 jaar verschillende opleidingen en trainingen over therapie, bewustwording en persoonlijk leiderschap.

Op naar een zinvol leven vol plezier!

nl_NLDutch