Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Onze Missie

“Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn eigen unieke Well Being Formule verborgen in zichzelf. 
Wij zijn een plek voor transformatie van mens-zijn, waar jouw ontwikkeling en heel-wording op alle niveaus wordt gefaciliteerd door de interactie met anderen en de toewijding van onze professionals.”

Onze Visie

Het Well Being Centre richt zich op de heelheid van de mens. Op het vergroten van het lichaamsbewustzijn, het emotionele bewustzijn en het vergroten van zelfinzicht. 

Samenwerking met de reguliere gezondheidszorg en wederzijdse versterking is ons uitgangspunt. Wij gaan uit van een Holistisch mensbeeld. Welbevinden en Welzijn gaan hierin vaak hand in hand.

Wie zijn wij

Wij zijn gelijkgestemden met een mooi initiatief die elkaar gevonden hebben in een gemeenschappelijk doel, het realiseren van dit Well Being Centrum.

Ons team bestaat uit meerdere personen en een aantal vaste vrijwilligers. Samen met de bij ons aangesloten therapeuten, behandelaars en workshopgevers geven wij het Centrum vorm.

Wie zijn wij

Wij zijn gelijkgestemden met een mooi initiatief die elkaar gevonden hebben in een gemeenschappelijk doel, het realiseren van dit Well Being Centrum.

Ons team bestaat inmiddels uit 5 personen en een aantal vaste vrijwilligers. Samen met de bij ons aangesloten therapeuten, behandelaars en workshopgevers geven wij het Centrum vorm.

Annette de Jong

Ik ben eigenaar en een van de grondleggers van Ohana. Daarnaast geef ik als energetisch therapeut wellbeing healing en life-coachingsgesprekken. Ik  woon in een gedeelte van het Centrum samen met drie andere teamleden, in een kleine Community.

Ik heb een mooie route in mijn werkende, studerende en spirituele pad  bewandeld richting Ohana. Precies die kwaliteiten uitgebouwd om nu goed beslagen ten ijs te ondernemen en initiëren op een nieuwetijdse manier. Een pad van  verpleegkundige, manager binnen de gezondheidszorg, account manager bij Unicef Nederland aangevuld met verdieping in Psychologie, natuurgeneeskunde en energetische healing  tot nu inclusief alle prachtige levenslessen die ik als een verrijking omarm.

Ik gebruik mijn intuïtie, zakelijk inzicht en organisatie talent om Ohana een gezonde organisatie te kunnen laten zijn.

Ik ben in mijn leven actief op onderzoek gegaan naar de diepere redenen van het bestaan, en naar de sleutel van welzijn . Ik hang niet een bepaalde leer, cult of overtuiging aan. Ik volg de flow van het leven, vol magie en verrassingen en kleine en grote wonderen.
Ik vind het recht op gevarieerde gezondheidsbegeleiding en keuzevrijheid voor een ieder een basisrecht en welzijn voor iedereen essentieel. 

Annette de Jong

Annette de Jong is initiatiefneemster en mede eigenaar. Energetisch therapeut, Life coach en workshopgever.

Annette is helder waarnemend en een heeft een loopbaan als verpleegkundige en verpleegkundig manager afgewisseld met verdieping in Psychologie, natuurgeneeskunde, energetische healing en life coaching. Ze gebruikt haar intuïtie, zakelijk inzicht en organisatie talent om Ohana een gezonde organisatie te kunnen laten zijn.

Annette is in haar leven actief op onderzoek uitgegaan naar de diepere redenen van het bestaan, en naar de sleutel van Well Being. Ze hangt niet een bepaalde leer, cult of overtuiging aan, maar is open minded en open voelend.
Ze vindt het recht op gevarieerde gezondheidsbegeleiding en keuzevrijheid voor een ieder een basisrecht. Voor haar is the Well Being of All essentieel. Annette heeft een volwassen, nog studerende dochter Eva die een mooie bijdrage heeft geleverd aan de opbouw van Ohana.

Aline Ham

Aline is energetisch therapeut, mindfulness coach, balans therapeut en psychosomatisch Ergotherapeut.

Aline heeft sinds 1995 in revalidatiecentra gewerkt als psychosomatisch en lichaamsbewust ergotherapeut. Daarnaast is ze ruim 5 jaar geleden, als energetisch therapeut, haar eigen goedlopende praktijk gestart in Den Haag onder de naam Hartlicht. Ze heeft zich gaande weg gespecialiseerd in:  post- Covid behandeling, chronische pijn, whiplash, oncologie, onverklaarbare klachten, burn-out en hoog-gevoeligheid.

Vanuit haar drive mensen de best mogelijk kwaliteit van leven te laten ervaren, is ze gaan zoeken naar diverse therapeutische mogelijkheden. Op die manier kwam ze terecht in de complementaire en energetische geneeskunde., heeft hier verschillende aanvullende opleidingen in gevolgd. Haar therapievorm richt zich op het vergroten van het lichaamsbewustzijn, het emotionele bewustzijn en zelfinzicht zodat je meer in balans je leven weer aan kunt. 

Ze heeft zich bij Ohana aangesloten omdat het haar wens is op een plek te werken met meerdere disciplines vanuit een holistische visie! Waarbij de algemene, complementaire en energetische technieken interdisciplinair gebruikt kunnen worden rondom de cliënt. Het empoweren van de cliënt in het ontdekken van het eigen zelfhelend vermogen staat voorop als basis om te komen tot een betere kwaliteit van leven.

Kortgezegd toewerken naar een staat van Well Being.

Aline is getrouwd met Stefan en heeft twee jongvolwassen kinderen Martijn en Anne-Roos die allebei studeren. Ze is eigenaar van Hartlicht en Docent bij het IPT (psychosomatische therapie opleiding).

Marije Satya

Marije geeft vanaf september 2022 Bronhealingen bij Ohana
 
Satya is een woord uit het Sanskriet dat staat voor het juist hanteren van waarheid, waarheidsliefde in handelen, woord en gedachte. als je deze kwaliteit kunt leven, worden je woorden daden.
Wat een prachtige uitnodiging en voornemen is dat. Dat we vanuit onze essentie kunnen Zijn, spreken leven enbouwen. 
 
Satya verwijst eveneens naar Satya Yuga, het Gouden Tijdperk. Verschillende tradities spreken over dit Tijdperk die voor ons ligt en door ons heen tot vorming komt. Het is een bijzondere tijd om op aarde te mogen zijn. Veranderingen zijn er om ons te ondersteunen onszelf te kunnen zien in wat we werkelijk zijn. Alle laagjes af te pellen en je essentie bloot te kunnen leggen. Steeds meer te kunnen zwemmen in God. 
 
Al van jongs af aan heb ik toegang tot de onzichtbare werelden maar heb ik eerst heel hard mijn best gedaan om me aan te passen aan het leven hier op aarde. En bovendien harde lessen mogen leren. 
Mijn talenten helderziendheid, heldervoelen en helderhorendheid zet ik heel graag in om jou te begeleiden in wat er op dit moment voor jou naar voren komt.
Zoals je je voor kunt stellen is het onmogelijk vanuit deze pure essentie te leven wanneer deze vertroebeld wordt door onverwerkte ervaringen of andere verstoringen, deze kunnen afkomstig zijn uit dit leven maar verwijzen ook vrijwel altijd naar een ander veld van ervaring. Naar multidimensionale delen en andere dimensies.
Het is belangrijk om vanuit de kern alles in onvoorwaardelijkheid naar boven te laten komen zodat het mag transformeren. Zodat er steeds meer ruimte is voor Jou. Jouw licht, Jouw Heelheidswezen. Jouw Zijn en jouw unieke vertaling van het Bronbewustzijn. Van God. Vanuit de oorspronkelijke kracht die nog steeds overal doorheen trekt. 
We komen hier allemaal met een missie, we komen hier allemaal om dit leven te ervaren en ons uit te drukken als die unieke vertaling, bijzondere trilling van de Bron. 
Hartelijk welkom voor een sessie bij Ohana in Brummen of aan de telefoon. De vragen of verlangens die jij formuleert zijn het uitgangspunt van waaruit de sessie vertrekt. Jouw kracht en meesterschap staan hierin centraal. 
 
Nurania: Reading bij Marije brengt je naar de plek waar je mag zijn. Zo zuiver en accuraat, kennis en weten in alle velden.
Ze neemt je mee op reis naar dat wat nog ongezien is in jezelf.
Het opent wat nu nodig is Je krijgt de uitnodiging om je te her- inneren.
Ik ben dankbaar- dankzij Marije heb ik mij meer mogen ontdekken, herkennen, en erkennen in wie ik werkelijk ben. 
 
Naast reader, wat ik met zo veel liefde doe,  werk ik als dichter en schrijver, was en ben ik betrokken bij de oprichting van een nieuwe basisschool Serafijn in Belgie (2011) en Lophi in Rozendaal (2021). Omdat het zo belangrijk is dat onze kinderen vanuit die nieuwe basis mogen opgroeien. Het is mijn wens dat alles wat jij als een belofte in je hart draagt, tot bloei mag komen.  En dat we elkaar daarin kunnen ondersteunen, zien en erkennen. 
 
Heel welkom voor een sessie! Een sessie duurt 90 minuten en kost 111 euro. Vraag naar de mogelijkheden wanneer je minder te besteden hebt. 
Stuur graag een mailtje naar: marije@divine-earth.one
Of een berichtje via telegram op: +31 646 331 889 dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. 
With love Marije

Marcel Hendriks

Vanaf juni 2022 geef ik sessies als therapeut bij Ohana.

De weg van buiten naar binnen. Mijn  visie op therapie is de weerspiegeling van mijn visie door mijn eigen levenslessen zowel als therapeut en als mens. In eerste instantie heb ik dit vak gekozen omdat het me geweldig leek om mensen beter te maken. Allerlei technieken had ik aangeleerd. Door in mijn eigen leven een paar keer letterlijk en figuurlijk onderuit te gaan leerde ik de andere weg kennen. De weg van binnenuit.  Het is de weg van buiten naar binnen, waarbij we door de verschillende lagen/dimensies heen opnieuw verbinding maken en voelen met ons hart en gevoelens van liefde, mededogen, moed, verontwaardiging, vreugde, vergeving, spijt, enz. Zodra er contact gemaakt kan worden met die diepere laag van het hart, vindt transformatie plaats op weg naar heel wording. Andere woorden die je kunt geven aan de diepere hart laag zijn: kern, natuur, God, Boeddhanatuur, Ziel, wezen.

Iedereen heeft er wel eens mee te maken het gevoel van tekortschieten, niet aan eisen van de wereld om ons heen te kunnen voldoen, problemen met partner, werk of verwarring doordat we het gevoel hebben dat totale plaatje niet meer te kunnen zien. Kortom, erg herkenbaar voor de gemiddelde westerse mens. Geluk zit echter niet in afwezigheid van gezondheid of problemen maar eerder uit verbinding voelen met ..

Het contact met ons eigen innerlijk, met de gevoelens en de emoties, met onze werkelijke wezenlijke behoeftes, gaat vaak verloren in het drukke bestaan. Wij proberen vaak iets te bereiken of om iemand te worden. De aandacht is verplaatst naar de buitenkant. Vanuit deze buitenkant zijn we bezig met onze problemen en met onze projecten, in het nu en in de toekomst.
Met andere woorden: wij zijn uit verbinding met wie we in werkelijkheid zijn. Hierdoor ontstaat vaak een gevoel van alleen en onvervuld zijn, we voelen ons niet meer heel.

Er is moed, bereidheid, doorzettingsvermogen, en trouw aan jezelf nodig om deze ontwikkelingsweg te gaan. Je staat er niet alleen voor: bij deze weg naar binnen ontvang je steun. Steun van het zelfhelend vermogen, van de kracht van het hart. En steun van de therapeut die zonder oordeel, waarnemend vanuit het hart, aanwezig is. Je zelfhelend vermogen is ook actief bij psychologische processen. Er is bij ieder mens een innerlijke drijfkracht die terug wil keren naar de meest oorspronkelijke situatie. Door in therapie via problemen te gaan voelen naar wat er is, reageert het zelfhelend vermogen meteen. Het hart helpt het helingsproces van binnenuit op gang te brengen. Het hart wil gevoeld en gezien worden in wat er werkelijk is, om via het voelen en het ervaren o.a. pijn en verdriet te kunnen loslaten. Het loslaten maakt een directe, oorspronkelijke verbinding met het hart mogelijk. Dit wordt ervaren als rust, gezondheid, vrede en liefde.

Therapievormen

In eerste instantie houd ik me tijdens de sessie niet bezig met het oplossen van het probleem. We gaan ook niet sleutelen aan gedrag. Via de verbinding “Ik Ben” opent zich een veld van liefde. Dit veld ondersteunt je zelfhelend vermogen en wil altijd naar een hogere orde en harmonie helpen transformeren. Dit kan door beelden, door inzichten, of door emoties die loslaten. Energie cystes van oude trauma’s loslaten. Mijn aanwezig zijn heb ik de afgelopen 30 jaar mogen trainen en ik durf daar op te vertrouwen. Dit verankerd aanwezig blijven is mijn passie en uitdaging in mijn leven als mens en therapeut. In deze atmosfeer wordt geheeld en ontstaat er een ruimere jas voor een nieuwere jij. Meer ruimte voor de liefde die wij zijn.

Mijn werk is lichaams- en ervaringsgericht. Ik werk vanuit aandachtig aanwezig zijn, zonder oordeel en met mededogen, respect en liefde voor degene met wie Ik Ben. Daardoor ontstaat een klimaat waarin therapie niet alleen een technische aangelegenheid is, maar een meer omvattende, diepe, vervullende ervaring.
Op deze manier werkend is het mogelijk de weg naar binnen af te leggen en vervolgens wezenlijk veranderd naar buiten te gaan, de wereld weer in.

Craniosacraal Therapie                   – 1 uur- 100,- incl. BTW
Visceral Therapie                              – 1 uur- 100.- incl. BTW
Craniosacraal Counselling              – 1 uur- 100,- incl. BTW

Voor een afspraak bel : +31655100696

Voor meer informatie check mijn website www.releaseandunwinding.nl 

Lilian Hendriks

Vanaf juni 2022 geef ik als therapeut massages en sessies bij Ohana.

Als jong kind was ik geïnteresseerd in existentiële levensvragen en filosofie. Hoe bewust te-zijn, was mijn grote levensvraag. De rode draad door mijn leven is kennis van bewustzijn en het fysieke lichaam. Ik heb naast mijn reguliere scholing (Hoger beroeps onderwijs verpleegkunde en fysiotherapie en transpersoonlijke psychologie) altijd scholing gevolgd in de oosterse tradities. Tijdens mijn leven heb ik bewustzijnsverruimende ervaringen gehad die direct voorveranderingen zorgden in het fysieke lichaam. Er vond een integratie plaats. Eenheidsbewustzijn is steeds  meer mijn zijnswijze. In deze tijd van integratie kunnen mensen soms periodes doormaken waar fysieke klachten en gevoel van af gescheidenheid en angst duidelijk voelbaar zijn. Ik wil graag bijdragen aan een bewustwording van jezelf. Ik heb het vermogen liefdevol aandachtig aanwezig te zijn. Ik kan afstemmen, spiegelen,  luisteren op  jou op in de ontmoeting. In ons lichaam komt die nieuwe zijnswijze tot leven. Een steeds veranderende zijnswijze, die jou als mens steeds meer in staat stelt om in je  kracht en liefde en in bezit van je vrije wil, jouw echte potentieel als mens te kunnen aanboren.

Therapievormen

Zijnsgerichte therapie, coaching en lichaamswerk.
Tijdens de behandelingssessie neem je de tijd om dieper te kijken en te voelen.
Hoe het met je gaat, wat je nodig hebt hoe je vrede en vervulling kunt vinden in jezelf. Je relatie, sexualiteit, ouderschap, werk en spiritualiteit. Je onderzoekt als een neutraal voelende waarnemer je ontdekt waar je jezelf beperkt.

Door dit proces ontstaat er meer wezelijke ruimte om aanwezig te zijn. Daar waar jij als licht en liefde voelbaar bent. Hoe het met je gaat, wat je nodig hebt, hoe je vrede en vervulling kunt vinden in jezelf, relatie, werk en het leven dat je leidt.

Laag voor laag onderzoek je je gevoelens, je lichaamservaring en gedachtenpatronen.
Hierbij leer je om te gaan met mogelijke emoties, lastige situaties of een druk kritisch hoofd. Verscholen onder deze lagen ligt je essentie. Daar waar licht, liefde en stilte voelbaar worden. Daar waar je heel bent,  een met al wat is.

Transpersoonlijk Counselen 100,–p uur incl. btw

Craniosacraal therapie 100,–p uur incl. btw

Massage & Essential Healing 75,–  p uur incl. btw

Voor een afspraak bel: +31653584680

Wil je meer informatie check mijn website www.releaseandunwinding.nl

Angelique Desiree

Angelique combineert sinds 2013 persoonlijke ontwikkeling met verbeelding en energiewerk.

Angelique geeft individuele en groepssessies waarbij zij werkt op laag van de ziel en het onderbewuste, en zet verbeelding en ervaring in als voertuigen om inzichten te vergaren. Op deze manier omzeil je de ratio en het ego en kun je je afstemmen op wat zich op wezenlijk niveau bij jou wil uitdrukken.  

Ze is in 2004 haar zelfstandige loopbaan begonnen als mediadocent en -maker voor de culturele sector, waarbij zij weerspiegelingen maakte van organisaties en voorstellingen. Naarmate zij zelf meer afdaalde in de wereld van zelfonderzoek en bewustwording, is haar werk mee-getransformeerd en ligt de focus intussen op “beelden die de ziel weerspiegelen”. Ze ervaart steeds weer dat er goud en creatiekracht verborgen ligt in elke liefdevolle authentieke expressie en dat dit een helend effect heeft op ‘het grotere geheel’ zodra dat tot uitdrukking mag komen. 

Angelique heeft haar heldere fijngevoeligheid voor energie gecultiveerd door vele vormen van training in energiewerk als yoga, dans, ademwerk, visualisatie, sound healing, meditatie, chi Kung, en Peruaans Sjamanisme. Ze is breed georiënteerd en laat zich in haar praktijk inspireren door de kwantumleer en de Oosterse begrippen “Shoshin” (beginnersmind) en “Wabi Sabi” (de Schoonheid van imperfectie.) 

Intussen werkt ze als illustrator, trainer, kunstzinnig coach en begeleider van (familie)opstellingen. 

In oktober 2022 heeft zij zich bij Ohana aangesloten als vast teammember en zij woont in het privé gedeelte van het centrum. 

Aanbod bij Ohana: 

(Familie)Opstelling 

Individuele sessie met vloerankers of poppetjes  rondom een stagnerend thema of beperkend patroon. 

€ 99,–  incl. btw (individueel – ongeveer 1 uur) 

Kerncollage 

Sessie waarbij beeldend afgestemd wordt op een gewenste zielsbeweging, gevolgd door een energetische afstemming waarbij wordt ervaren wat daadwerkelijke integratie tot resultaat heeft. 

€ 144,–  incl. btw (individueel – ongeveer 1,5 uur) 

Creative Retreat –  “Terug naar je kern”

Dagdeel waarbij bron inspiratie wordt vastgesteld en weergegeven, via een collage een zielswens wordt genuanceerd, gevolgd door een opstelling om eventuele blokkades uit het veld te ruimen. 

€250,-   incl. btw (individueel – ongeveer 3 uur) 

Voor een afspraak bel: +316 24 86 00 06

Wil je meer informatie check mijn website www.schatvinderij.nl

 

Amrita van Veldhoven

Amrita heeft jarenlang een rebalancing praktijk in Amsterdam en daarna in Zutphen gehad. Van 2019 tot en met het voorjaar van 2022 woonde ze in de spirituele community op Erraid (getijde eiland in Schotland) gewoond. Momenteel leeft ze in Lochem en geeft rebalancing sessies bij Ohana.

Haar leven liep op persoonlijk vlak niet zoals ze zich wenste. Zoekend naar een manier om met verdriet van gemis om te gaan en daarnaast dankbaarheid te voelen voor wat er wel was, kwam ze in aanraking met meditatie. Eerder dacht ze dat er iets toegevoegd moest worden om vooruit te komen. Ze heeft ervaren dat het veel meer om letterlijk ontwikkelen gaat: kijken wat er allemaal is en daarmee ‘kunnen zijn’.

Amrita is vaak naar India gereisd. Daar in een Osho ashram kreeg ze haar naam. Amrita komt van Amrit, de godendrank die onsterfelijk maakt. Ze heeft regelmatig in India een drie weeks meditatieprogramma begeleid.

Bij Rebalancing komt voor haar veel samen. Het voelt als thuis komen. Dat is dan ook de uitnodiging van een rebalancing sessie. Thuis komen in jezelf.

Door Rebalancing leer je de kramp ontspannen waaraan je lichaam en geest in de loop van je leven gewend zijn geraakt. Tijdens een sessie is de uitnodiging om bij die vast gezette energie aanwezig te zijn, nieuwsgierig en open. Door dit bewust te voelen en door aanraking kan de energie vrij gaan stromen.

In de sessies die Amrita geeft ligt de nadruk op thuis komen in jezelf, in je lijf, in jouw essentie.

Tarieven

Een massage sessie met rebalancing technieken kost 65 euro voor 45 minuten.

De kosten voor een rebalancingsessie zijn inkomensgerelateerd, voor een sessie van anderhalf uur zijn de kosten:

85 euro incl. BTW bij een jaarinkomen van 0 tot 25 duizend

100 euro incl. BTW bij een jaarinkomen van 25 tot 40 duizend

115 euro incl. BTW bij een jaarinkomen 40 duizend en meer

Bij annulering tot 24 uur worden geen kosten in rekening gebracht. Binnen 24 uur wordt de hele sessie in rekening gebracht.

Ben je enthousiast en wil je meerdere sessies afspreken? Je kunt een strippenkaart voor 5 of 10 sessies aanschaffen (respectievelijk 5 en 10% korting). De strippenkaarten zijn overdraagbaar en is een jaar geldig

De sessies worden niet vergoed door een verzekeraar.

Amrita 0643264919

 

nl_NLDutch