Ohana Well Being Center

Ohana Well Being Center

Ohana Well Being Center

Ohana Well Being Center

Is een plek om te Zijn, om stil te staan in verbinding met jezelf. We ondersteunen je graag in het vinden van jouw Well Being Formule.

Waar je ook staat in het leven, er is altijd ruimte om meer in balans te zijn met jezelf. We ondersteunen je om van binnenuit je zelfhelend vermogen te activeren..

Wij bieden op maat, behandel- en begeleidingsprogramma aan. Daarnaast organiseren wij workshops events en trainingen. Er zijn ook behandel- en workshopruimtes te huur voor professionals die zich kunnen vinden in onze missie en visie. 

We bieden: Overnachtingsmogelijkheden op één en tweepersoons kamers, een huiskamer, een yoga en meditatieruimte, een eetzaal en een prachtige tuin met gebruik Hot/ Cold Tub*.

Vanuit het gebouw is er uitzicht over de weilanden en een grote moestuin. Ohana ademt een inspirerende, warme en serene sfeer uit. Er is een kleine kaart voor onze gasten om biologisch en vegetarisch te kunnen eten en drinken. En voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

* Hot Tub tegen meerprijs te boeken een dag van te voren.

Onze Naam en Logo

Ohana is een term uit  Hawaï en betekent ‘familie’ in de breedste zin van het woord. Het includeert alle relaties waarbij het gevoel van verwantschap ontstaat door de warmte en diepte van de verbinding. En familie betekent dat niemand achtergelaten wordt of vergeten.  

Ons logo geeft een oneindige bron weer, die zich verdiept in de magische geometrie van het getal 144.

Ohana Well Being Center

Is een plek om te Zijn, om stil te staan bij jezelf. We ondersteunen je in je zoektocht naar jouw Well Being Formule.

Waar je ook staat in je leven, er is altijd ruimte om meer in balans te zijn met jezelf. We ondersteunen je om je immuunsysteem te versterken en we bieden je de mogelijkheid om van binnenuit je zelfhelend vermogen weer aan te zetten.

Wij bieden een uniek en voor iedereen op maat gemaakt behandel- en begeleidingsprogramma aan. Daarnaast organiseren wij workshops events en trainingen. Er zijn ook behandel- en workshopruimtes te huur voor professionals die zich kunnen vinden in onze missie en visie. 

We bieden: Overnachtingsmogelijkheden op één en tweepersoons kamers, een huiskamer, een yoga en meditatieruimte, een eetzaal en een prachtige tuin met Hot Tub en sauna ( komt z.s.m.). Vanuit het gebouw is er uitzicht over de weilanden en een grote moestuin. Ohana ademt een inspirerende, warme en serene sfeer uit. Er is een kleine kaart voor onze gasten om biologisch en vegetarisch te kunnen eten en drinken. En voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Onze Naam en Logo

We hebben voor ons Well Being Center bewust gekozen voor een internationale Engelstalige naam die overal hetzelfde betekent.

Het woord Ohana is Hawaïaans en betekent ‘familie’ in de breedste zin van het woord. Het includeert alle relaties waarbij het gevoel van verwantschap ontstaat door de warmte en diepte van de verbinding. En familie betekent dat niemand achtergelaten wordt of vergeten.  

Ons logo geeft een oneindige bron weer, die zich verdiept in de magische geometrie van het getal 144.

Ohana well being logo klein-2
nl_NLDutch