Natuur & Omgeving

Natuur & Omgeving

Natuur & Omgeving

Natuur & omgeving

Door de krachtplek en de omringende natuur vergeet je de waan van alledag en stap je een rust binnen die opvallend verbindend is met jezelf. Op het terrein staan veel grote oude beuken, eiken en kastanje bomen. Een wandeling op het terrein brengt je in een andere gemoedstoestand.

Vogels, bijen, insecten, konijnen en ander klein wild is levendig aanwezig. Mens en dier leven hier in harmonie naast elkaar.

In de oude moestuin bij de waterput zijn bijzondere plekken te ontdekken, waar de tijd heeft stilgestaan en waar de kern van deze krachtplek is gesitueerd.

Tevens is er een stukje magisch bos op eigen terrein waar je omheen kunt wandelen. We gaan hier niet van het pad af om de bijzondere energie die daar beschermd wordt niet te verstoren.

Via een lokaal fietsenverhuurbedrijf is het mogelijk een gewone of elektrische fiets te huren, ze worden dan bij ons bezorgd en ook weer opgehaald, dit om de prachtige omgeving per fiets te verkennen. Ons gebouw ligt:  

  • Op de Michealshoeve, het terrein is momenteel (september 2022) in renovatie en de normale aanrijroute is tijdelijk opgebroken. Voor uw komst sturen wij u de alternatieve route toe. Sommige panden staan leeg en wachten op afbraak andere worden in gebruik genomen of zijn in gebruik, allen met een zorg en/of een sociale bestemming.
  • Hemelsbreed vierhonderd meter van de IJssel; vroeger was dit watergebied.
  • Op vijf minuten fietsafstand van hartje Brummen en een prachtige landhuizen route over mooie oude lanen en door bossen.
  • Op tien minuten fietsen van het pontje over de IJssel naar Bronckhorst, een pittoreske bezienswaardigheid.
  • Op vijftien minuten fietsen van hartje Zutphen.
  • Met de auto op vijfentwintig minuten van Deventer en Apeldoorn en op twintig minuten van de prachtige Posbank.
  • Op vijftien minuten fietsen van het Bronsbergen meer. Hiernaast is er ander Natuur Zwemwater te over in de omgeving, vraag ons voor info hierover.
nl_NLDutch