Lilian Hendriks

Lilian Hendriks

Als jong kind was ik geïnteresseerd in existentiëlelevensvragen en filosofie. Hoe bewust te-zijn, was mijngrote levensvraag. De rode draad door mijn leven iskennis van bewustzijn en het fysieke lichaam. Ik hebnaast mijn reguliere scholing (Hoger beroeps onderwijsverpleegkunde en fysiotherapie en transpersoonlijkepsychologie) altijd scholing gevolgd in de oosterse tradities. Tijdens mijn leven heb ik bewustzijnsverruimende ervaringen gehad die direct voorveranderingen zorgden in het fysieke lichaam. Er vond een integratie plaats. Eenheidsbewustzijn is steeds  meer mijn zijnswijze. In deze tijd van integratie kunnen mensen soms periodes doormaken waar fysieke klachten en gevoel van af gescheidenheid en angst duidelijk voelbaar zijn. Ik wil graag bijdragen aan een bewustwording van jezelf. Ik heb het vermogen liefdevol aandachtig aanwezig te zijn. Ik kan afstemmen, spiegelen,  luisteren op  jou op in de ontmoeting. In ons lichaam komt die nieuwe zijnswijze tot leven. Een steeds veranderende zijnswijze, die jou als mens steeds meer in staat stelt om in je  kracht en liefde en in bezit van je vrije wil, jouw echte potentieel als mens te kunnen aanboren.

Therapievormen

Zijnsgerichte therapie, coaching en lichaamswerk.
Tijdens de behandelingssessie neem je de tijd om dieper te kijken en te voelen.Hoe het met je gaat, wat je nodig hebt hoe je vrede en vervulling kunt vinden in jezelf. Je relatie, sexualiteit, ouderschap, werk en spiritualiteit. Je onderzoekt als een neutraal voelende waarnemer je ontdekt waar je jezelf beperkt.

Door dit proces ontstaat er meer wezelijke ruimte om aanwezig te zijn. Daar waar jij als licht en liefde voelbaar bent. Hoe het met je gaat, wat je nodig hebt, hoe je vrede en vervulling kunt vinden in jezelf, relatie, werk en het leven dat je leidt.

Laag voor laag onderzoek je je gevoelens, je lichaamservaring en gedachtenpatronen.
Hierbij leer je om te gaan met mogelijke emoties, lastige situaties of een druk kritisch hoofd. Verscholen onder deze lagen ligt je essentie. Daar waar licht, liefde en stilte voelbaar worden. Daar waar je heel bent,  een met al wat is.

Transpersoonlijk Counselen 100 euro per uur incl. btw

Craniosacraal therapie 100 euro per uur incl. btw

Massage & Essential Healing 75 euro per uur incl. btw


Telefoon:

+31-6-535 84 680

Email:

nl_NLDutch