The most beautiful thing you can become is Yourself

Ohana Well Being Center

                                                            “Een bijzondere plek om te ZIJN”

De energie van deze plek, dicht bij de natuur, wordt als helend en krachtig ervaren. De ruimtes van het Centrum zijn licht en prikkelarm ingericht. De tuin is een weldaad van groen om in te zijn en te genieten van het weidse uitzicht, al dan niet gebruik makend van onze heerlijke Hot-Tub met jets.

Verblijf 

Bij Ohana kunt u verblijven in één van onze sfeervolle gastenkamers, voor 1 nachtje of langer. Terwijl u hier verblijft, is het mogelijk om geheel verzorgd een persoonlijk programma samen te stellen.

Rental

U kunt voor uw retraites, workshops, ceremonies, teambuilding of trainingen beschikken over: een stijlvolle workshop ruimte, 2 woonkamers, een ruime keuken met alles erop en eraan. Er is fijne slaap accommodatie, in een, twee of 3 persoonskamers. Alle vertrekken zijn met uitzicht op “groen”. In totaal is er slaapplek voor 20 personen.

In de weekenden verhuren we ons Centrum van vrijdag ochtend/ middag tot zondag middag. Liefst aan groepen van 9 tot maximaal 20 personen, langer aaneengesloten huren is ook een optie.

Van zo t/m vrijdag ochtend  zijn de therapie en workshopruimtes per dagdeel te huur! NB er is nog genoeg ruimte in 2024 om onze fijne workshopruimte op doordeweekse en zondagen te huren!

Holistic treatments  

Hiervoor hebben wij een aantal professionele en gekwalificeerde therapeuten en behandelaars tot uw beschikking. Klik op  “wie zijn wij” voor een overzicht van de bij ons aangesloten professionals. Ons gemeenschappelijk streven is, een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van onze cliënten door o.a. het zelfhelend vermogen te ondersteunen of activeren.

Agenda voor ons divers aanbod van Yoga, retreats, workshops, klank healing etc. 

Voor informatie stuur een e-mail naar: info@ohanawellbeing.nl  of  bel: +3164396683

Book directly

Loading...