The most beautiful thing you can become is Yourself

OHANA
Well Being Center
Een bijzondere plek om te kunnen ZIJN

Bij Ohana kun je verblijven in één van onze sfeervolle gastenkamers, voor 1 nachtje of langer.

Terwijl je hier verblijft, is het mogelijk een op maat beleving samen te stellen.  Waarin je gebruik maakt van al het fijns en moois dat Ohana jou te bieden heeft. Heerlijk biologisch- vegetarisch eten, chillen in de grote tuin, in de huiskamer, boek een massage of een goed gesprek, puur verwennerij!

Voor retreats, workshops of trainingen met of zonder overnachtingen verhuren wij ons centrum. We beschikken over stijlvolle ruimtes met een prachtig uitzicht op de tuin en luxe slaap accommodatie voor groepen tot 18 personen.

Voor holistische behandelingen en massages hebben we een aantal professionele en super gekwalificeerde therapeuten die zich bij ons hebben aangesloten tot uw beschikking.

Bij hen kunt u een behandeling boeken, via ons of via hun eigen telefoonnummer of e-mail. 

Klik hier op  “wie zijn wij” voor een overzicht van de bij ons aangesloten therapeuten.

Voor ons en de bij ons aangesloten professionals is één gemeenschappelijk streven essentieel, namelijk een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze gasten, hen zich thuis te laten voelen als ‘Ohana’ (familie in de breedste zin van het woord).  Al is het maar door enkel hier wat tijd door te brengen en je onder te dompelen in de natuur en de vibes hier op de Michaelshoeve.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar: info@ohanawellbeing.nl  of  bel: +31643966830

Book directly

Loading...