Dennis van den Brand

Dennis van den Brand

Lichaamsgericht coach en intuitief healer

Het systeem waarbinnen we leven en opgegroeid zijn zorgt ervoor dat we als mens niet of weinig ons authentieke zelf kunnen leven. Het systeem kunnen we niet zomaar veranderen, maar …. voel jij dat het tijd is om bewuster te leven en uit jouw patronen te stappen. Ontdek en overwin belemmerende blokkades om jouw ware kracht te onthullen en authentieker te worden in wie je werkelijk bent. Lijkt het je interessant om samen met mij de reis naar jezelf te maken?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werkwijze: Coachings-gesprekken in combinatie met energetisch lichaamswerk om binnen een 3 stappenplan tot jouw kern en waarheid te komen.

1

Intake om de hulpvraag duidelijk te krijgen. Dit doe ik aan de hand van jouw levenspad om zo patronen, blokkades en overtuigingen te ontdekken, middels gerichte vragen, waardoor er zichtbaar wordt wat belemmerend werkt. Vaak zijn dit onbewuste angsten, overtuigingen of familiepatronen.

2

In de deze fase gaan we samen samen aan de slag om deze blokkade te doorbreken. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende doelgerichte methodes zoals familieopstellingen, liquid healing, visualisaties maar ook neem ik mijn cliënten graag mee op een wandeling in de natuur.

3

De laatste stap is integratie van je nieuwe waarheid. Samen zorgen we ervoor dat je deze nieuwe ervaring kunt gaan belichamen en genoeg zelfvertrouwen krijgt om jezelf te zijn en te laten zien aan de wereld.

Mijn visie

Bij te dragen de wereld een betere plaats te maken, in vrede en harmonie.

De combinatie van het werken op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele vlak maakt het begeleidings proces compleet en geeft richting aan hoe ik mijn cliënten binnen mijn praktijk begeleidt.

Bio

Ik ben een lichaamsgerichte coach en intuitief healer. Binnen mijn praktijk begeleid ik succesvol mensen door aangeleerde patronen te helpen herkennen en te doorbreken zodat ze met vernieuwde energie weer zichzelf kunnen zijn. Mijn werk bestaat uit een combinatie van coaching en healing-sessies waarbij ik mij specifiek richt op mensen die geïnspireerd en gemotiveerd zijn om meer uit zichzelf te halen.

Waar ik enthousiast van ben geraakt zijn de mensen die heel bewust bij mij kwamen en voor zichzelf de keuze hebben gemaakt om verandering aan te brengen in hun leven.

Ruim 9 jaar geleden heb ik de keuze gemaakt, na in een heel ander werkveld werkzaam te zijn geweest, om mijn eigen coaching- en healingpraktijk op te starten. Om een dergelijke switch te kunnen maken heb ik grondig aan mijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt en diverse hiervoor relevante opleidingen gevolgd.

Zo ben ik o.a. bij een sjamaan in de leer geweest waar ik een bijzondere gave ontdekte; hoe mijn handen feilloos het lichaam kunnen scannen op blokkades, om deze vervolgens te kunnen healen of transformeren in samenwerking met de client.

Door de jaren heen heb ik mensen uit binnen en buitenland weten te begeleiden, zowel in een-op-een sessies als in groepswerk en coachingsreizen.

Referenties

weet nieuwe perspectieven te scheppen op de momenten dat anderen al lang vastgelopen zijn.

kan de dingen helder bij naam en toenaam dienen te benoemen, om vooruitgang in vastgelopen situaties te kunnen boeken.

in staat iemand bewust maken van wat er niet gezegd wordt

voelt haarfijn aan wat er achter de schermen gaande is. Verfijnt de informatie van de geest door ze in begrijpelijke vorm naar buiten te brengen

zal altijd het grote beeld blijven zien en tegelijkertijd ook voldoende oog voor het detail houden.

coacht mensen door bruggen tussen tegenstellingen te slaan om ingrijpende veranderingen te accepteren, daagt uit om de waarheid onder ogen te zien en zichzelf van illusies en verkeerde projecties te bevrijden.

heeft het talent om volledig in het hier en nu te staan. Zijn innerlijke gecentreerdheid stelt mij in staat aan te voelen wat zich als vanzelfsprekend aandient.

Praktisch

Telefoon: 0650245380

E-mail: contact@dennisvandenbrand.eu

Website: www.dennisvandenbrand.nl

nl_NLDutch