Holistische behandelingen

Holistische behandelingen

Holistische behandelingen

Well Being Gesprekken

Wij hebben voor de term Well Being Gesprekken gekozen omdat de therapeuten die deze gesprekken voeren over een breed scala van skills beschikken en deze term de lading van de diversiteit dekt.
Een aanvraag van een dergelijk gesprek kan spontaan ontstaan tijdens uw verblijf op Ohana. Ook kunt u via deze website direct een Well Being Gesprek boeken. Aan de hand van een Well Being Gesprek kan ook een behandel lijn volgen in combinatie met andere therapie vormen die wij aanbieden.
 
Een gesprek voor jou in alle rust en aanwezigheid met een van onze therapeuten, die samen met je meekijkt naar wat je beweegt in dit moment. En indien gewenst inzicht geeft in processen die zich in je afspelen.
 
Een gesprek wandelend in de natuur op het terrein van het landgoed. Een moment om te ontladen, dingen te herordenen en een dieper inzicht te ontvangen in je persoonlijke drijfveren en de signalen van het leven die nu op je pad komen. 
 
Samen onderzoeken welke verhalen je ontkrachten en hoe je jezelf in je kracht zet. Samen lachen en verbinden met het leven. 
Ohana well being logo klein-2
Massage Well Being Center

Well Being Massage

Je lichaam verzorgen met een weldadige massage van één van onze beschikbare massage therapeuten. Voed je lichaam met afgestemde aanraking daar waar het nodig is. In een inleidend gesprek kijk je samen waar jij en je lichaam behoefte aan hebben en wordt in onderling overleg die massagevorm gekozen die hierbij past. 

Well Being Healing

Een Well Being Healing sessie, is gericht op het verminderen of oplossen van fysieke pijn en of emotioneel onbehagen.

Ook kan je een wens of verlangen inbrengen die niet tot vervulling komt door innerlijke en of externe blokkades.

De therapeuten laten zich leiden door hun intuïtie bij de vorm waarin de Healing plaats mag vinden.

Tarieven of direct een afspraak inplannen

Healing

Een gesprek, massage of een healing zijn er ter begeleiding en ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling, of ter begeleiding/behandeling van diverse fysieke klachten.

Wij werken graag samen met de reguliere gezondheidszorg vanuit een holistische mensvisie.

Mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde behandelaar, kan dat natuurlijk ingewilligd worden. Onder het kopje wie zijn wij zijn de bij ons aangesloten therapeuten vermeld. 

 

nl_NLDutch