Annette de Jong

Annette de Jong

Welkom op onze website!

Als eigenaar en mede oprichtster van Ohana ben vanaf eind jaren ’80 actief op onderzoek gegaan naar de diepere redenen van het bestaan, naar de sleutel van welzijn . Ik hang niet een bepaalde leer, cult of overtuiging aan. Ik volg de flow van het leven, vol magie en verrassingen en kleine en grote wonderen.

Ik vind het recht op gevarieerde gezondheidsbegeleiding ( dus niet enkel allopathische,  maar aangevuld met anders soortige geneeswijzen)  en keuzevrijheid hierin voor iedereen een basisrecht!  Een van de redenen voor mij om een Holistisch gezondheidscentrum te willen realiseren.

Ik verzorg het dagelijks management, daarnaast geef ik als energetisch therapeut heling sessies en life-coaching gesprekken. Ik woon in een gedeelte van het Centrum, in een kleine Community, samen met andere Ohana teamleden.

Op natuurlijke wijze, in een aanvullende levens route, heb ik mijn werkende, studerende en spirituele pad bewandeld richting Ohana. 


nl_NLDutch