Amrita van Veldhoven

Amrita van Veldhoven

Amrita heeft jarenlang een rebalancing praktijk in Amsterdam en daarna in Zutphen gehad. Van 2019 tot en met het voorjaar van 2022 woonde ze in de spirituele community op Erraid (getijde eiland in Schotland) gewoond. Momenteel leeft ze in Lochem en geeft rebalancing sessies bij Ohana.

Haar leven liep op persoonlijk vlak niet zoals ze zich wenste. Zoekend naar een manier om met verdriet van gemis om te gaan en daarnaast dankbaarheid te voelen voor wat er wel was, kwam ze in aanraking met meditatie. Eerder dacht ze dat er iets toegevoegd moest worden om vooruit te komen. Ze heeft ervaren dat het veel meer om letterlijk ontwikkelen gaat: kijken wat er allemaal is en daarmee ‘kunnen zijn’.

Amrita is vaak naar India gereisd. Daar in een Osho ashram kreeg ze haar naam. Amrita komt van Amrit, de godendrank die onsterfelijk maakt. Ze heeft regelmatig in India een drie weeks meditatieprogramma begeleid.

Bij Rebalancing komt voor haar veel samen. Het voelt als thuis komen. Dat is dan ook de uitnodiging van een rebalancing sessie. Thuis komen in jezelf.

Door Rebalancing leer je de kramp ontspannen waaraan je lichaam en geest in de loop van je leven gewend zijn geraakt. Tijdens een sessie is de uitnodiging om bij die vast gezette energie aanwezig te zijn, nieuwsgierig en open. Door dit bewust te voelen en door aanraking kan de energie vrij gaan stromen.

In de sessies die Amrita geeft ligt de nadruk op thuis komen in jezelf, in je lijf, in jouw essentie.

Tarieven

Een massage sessie met rebalancing technieken kost 65 euro voor 45 minuten.

De kosten voor een rebalancingsessie zijn inkomensgerelateerd, voor een sessie van anderhalf uur zijn de kosten:

85 euro incl. BTW bij een jaarinkomen van 0 tot 25 duizend

100 euro incl. BTW bij een jaarinkomen van 25 tot 40 duizend

115 euro incl. BTW bij een jaarinkomen 40 duizend en meer

Bij annulering tot 24 uur worden geen kosten in rekening gebracht. Binnen 24 uur wordt de hele sessie in rekening gebracht.

Ben je enthousiast en wil je meerdere sessies afspreken? Je kunt een strippenkaart voor 5 of 10 sessies aanschaffen (respectievelijk 5 en 10% korting). De strippenkaarten zijn overdraagbaar en is een jaar geldig

De sessies worden niet vergoed door een verzekeraar.

Amrita 0643264919

nl_NLDutch